Openingstijden

De /Pub is elke woensdag, donderdag en vrijdag van 16:00 tot 19:00 geopend. De exacte sluitingstijd hangt af van de dienstdoende barkeepers en eventuele ingeplande activiteiten na sluiting.

Locatie

De /Pub bevindt zich in de kelder van de faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica van de Technische Universiteit Delft. Als u binnen komt neemt u direct de trap rechts naar beneden. In de fietsenkelder aangekomen zit de /Pub rechtsvoor u. Indien het gebouw al gesloten is kunt u de zijingang nemen aan de rechterkant van het gebouw naast het bord "/Pub". Als de deur niet open is kunt u op de bel drukken.

De faculteit is gebouw 36 in de TU-wijk en is het hoogste van de TU-wijk met het TU-logo op het dak.

Met Openbaar Vervoer:
Vanaf station Delft kunt een bus 40 nemen richting Rotterdam. U stapt dan uit bij halte Cornelis Drebbelweg. Ook kunt u bus 69 en 174 nemen. U moet dan uitstappen bij halte stieltjesweg.
Met de Auto:
Vanaf de A13 afslag 10 (Delft-Zuid, TU-Delft), direct daarop afslag TU-wijk. Onder aan de afslag gaat u links. Neem de eerste afslag links, deze weg blijft u volgen tot u op de kruising met de Rotterdamseweg komt. Hier dient u rechts af te slaan. Vervolgens is het de tweede afslag rechts. U rijdt dan naar de achterkant van de faculteit toe.

Reserveringen

Reserveringen zijn alleen mogelijk buiten bestaande openingstijden en alleen voor specifieke gelegenheden. Kijk in het verhuur reglement welke dat zijn. Voor reserveringen neemt u contact op met Ed van Grevenhof.

Reglementen

De /Pub heeft verschillende reglementen. Klik op een titel in onderstaande lijst om deze te bekijken.